Κηδεια Φωφησ Γεννηματα / Το ΒΗΜΑ της Ιτέας: “ΡΑΓΙΣΕ / Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες.

Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη γεννηματά. Οι λεπτομέρειες της κηδείας της.

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. ΚΗÎ
ΚΗÎ"ΕΙÎ' ΦΩΦΗΣ Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' | Star.gr from scdn.star.gr
Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι . Οι λεπτομέρειες της κηδείας της. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της .

Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Έτσι μιλούν για τη φώφη γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι . Οι λεπτομέρειες της κηδείας της. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Την Τετάρτη η κηδεία της Φώφης
Την Τετάρτη η κηδεία της Φώφης from www.thepressroom.gr
Έτσι μιλούν για τη φώφη γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι . Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της .

Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της .

Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Οι λεπτομέρειες της κηδείας της. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι .

Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη γεννηματά.

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Φώφη Î
Φώφη Î"εννηματά: Στο ίδιο μνήμα from cdn.i-diakopes.gr
Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Έτσι μιλούν για τη φώφη γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι . Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Οι λεπτομέρειες της κηδείας της.

Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της .

Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Δάκρυα από στελέχη του κιναλ και φίλους. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της . Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Σημειώνεται ότι και η αδερφή της φώφης γεννηματά είχε παλέψει με τον καρκίνο στο παρελθόν. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη γεννηματά. Έτσι μιλούν για τη φώφη γεννηματά πολίτες που βρέθηκαν από το πρωί στη μητρόπολη για να της πουν το τελευταίο αντίο. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι .

Κηδεια Φωφησ Γεννηματα / Το Î'ΗΜÎ' της Ιτέας: “ΡÎ'Î"ΙΣΕ / Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες.. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τη φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 25 οκτωβρίου στις 12:04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να φωνάζει «αθάνατη» και «σε αγαπάμε», η φώφη γεννηματά οδηγήθηκε στην τελευταία της .

0 Response to "Κηδεια Φωφησ Γεννηματα / Το ΒΗΜΑ της Ιτέας: “ΡΑΓΙΣΕ / Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες."

Post a Comment